Activitat institucional a la Casa de la República

Activitat institucional a la Casa de la República

Recull de les activitats institucionals del 130è president de la Generalitat a l’exili, Carles Puigdemont, a Casa de la República.

Reunió amb Yves-François Blanchet

El president Puigdemont es reuneix amb el líder del Bloc Quebecois, Yves-François Blanchet, per abordar la situació política dels seus respectius països. Puigdemont ha agraït la solidaritat dels ciutadans del Quebec amb Catalunya.

Reunió amb Sybren Posthumus,

El diputat de l’Assemblea de Frísia i dirigent del Partit Nacional Frisó ha lliurat al president Puigdemont un passaport simbòlic per expressar-li que “sempre serà benvingut a Frísia”.

Reunió amb el líder papú Benny Wenda

Reunió amb el màxim representant del moviment independentista de Papua Occidental Benny Wenda, exiliat a Londres, per parlar del dret a l’autodeterminació i de presos polítics i exiliats.

Recepció als alcaldes de la Catalunya Nord

Hi ha assistit André Bordaneil, batlle de Morellàs; Jean-Paul Billès, batlle de Pesillà de la Ribera; Claude Ferrer, batlle de Prats de Molló i Christian Vila, batlle d’Oms, i Josep Puigbert, director de la Casa de la Generalitat a Perpinyà.

Reunió amb el líder uigur Dolkun Isa

El president Puigdemont s’entrevista amb Dolkun Isa, president del Congrés Mundial Uigur, per expressar el seu suport al poble uigur en la seva lluita per la llibertat.

Reunió amb representants d’ADIC

El president Puigdemont ha agraït “l’escalf i sobretot la feinada” de les ADIC (Assemblees de treballadors en Defensa de les Institucions Catalanes).

Reunió amb el president Gerard Onesta

El president de l’assemblea del Consell Regional d’Occitània, Gerard Onesta, ha lliurat la declaració aprovada per l’Assemblea occitana en suport als presos i exiliats polítics catalans.

Reunió amb Javier Martínez i Roger Español

El president Puigdemont ha escoltat el testimoni de Javier Martínez, pare d’una víctima de l’atemptat terrorista a Barcelona del 17 d’agost de 2017. A la reunió hi ha assistit també Roger Español, víctima de violència policial espanyola l’1 d’Octubre.

LA TEVA
AJUDA
ÉS CLAU

La Casa de la República es finança exclusivament amb aportacions privades.

Mantenir activa l’activitat política de la Casa de la República és ajudar directament el President de la Generalitat de Catalunya a l’exili. Només amb independència, llibertat i defensant els drets polítics i socials des de Bèlgica es podrà treballar en la construcció d’una República catalana lliure; denunciar al cor institucional d’Europa la politització de la justícia espanyola, la seva manca d’imparcialitat, la seva voluntat de perseguir les idees i fer evident al món les greus mancances democràtiques que es viuen a l’Estat Espanyol així com la ferma aposta del poble català pel dret a l’autodeterminació, pel diàleg i per una solució acordada.

Per això et demanem que ens ajudis, de la manera que puguis, i quan puguis. Per petit que sigui el teu cop de mà, serà benvingut.